Tangerine carne de vită Se amestecă prăji cu ardei gras

Tangerine carne de vită Se amestecă Fry cu ardei gras este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 565 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, ardei gras, mandarine din florida și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras, Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras, și Carne de vită prăjită cu Broccoli și ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați carnea de vită, ceapa verde, ghimbirul, ardeiul gras, coaja de mandarină și amidonul de porumb.
Se amestecă bine ingredientele pentru a acoperi carnea de vită.Preîncălziți o tigaie saut mare la mare medie heat.In bol mic de amestecare combinați sucul de mandarină, sosul de soia și îndulcitorul. Se amestecă ingredientele până se dizolvă zahărul.
Adăugați uleiul vegetal în tigaia preîncălzită saut. Adăugați cu grijă amestecul de vită în tigaie. Gatiti in timp ce amestecati continuu pana cand carnea de vita se rumeneste si usor crocanta.
Adăugați amestecul de sos de soia și gătiți până când sosul se îngroașă.Aruncați segmentele proaspete de mandarină și serviți peste orez brun.