Tamale Picante De Vită

Tamale Picante De Vită
Tamales picante de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 899 calorii, 42G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți brânză monterey jack, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Tamales, Tamale Din Carne De Vită, și Tamale De Vită Chipotle.

Instrucțiuni

1
Coji de porumb, aruncând mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Puneți cojile de porumb într-o oală mare și turnați apă clocotită peste ele și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scurge și se usucă, lăsând umed, dar nu umed.
4
Tăiați sâmburii din porumb pentru a egala aproximativ 1 1/2 căni. Din această cantitate, curățați 1 cană de sâmburi într-un robot de bucătărie și lăsați celelalte sâmburi întregi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați carne de vită măcinată, pastă de roșii, pudră de chili, chimen, sare de țelină și sare și piper și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Scurgeți grăsimea suplimentară și împărțiți-o în cantități uniforme pe numărul de tamale pe care le veți face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
8
Combinați făina de porumb, sarea și 1 cană de apă într-un bol de amestecare. Aduceți încă 1 cană de apă la fiert și amestecați amestecul de făină de porumb, amestecând constant până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
9
Se ia de pe foc și se amestecă untul, praful de copt, porumbul piure, sâmburii întregi de porumb și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Tamalele sunt consumate direct din carcasele de coajă de porumb în care sunt aburite. Pentru a face carcase tamale pentru aburire: rupeți cojile de porumb în fâșii. Unele dintre acestea vor fi țesute împreună și ar trebui să aibă o lățime de cel puțin un centimetru. De asemenea, veți avea nevoie de aproximativ 16 benzi mai înguste (1/4 până la 1/2 inch lățime) pentru a fixa capetele tamalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Așezați 4 benzi una lângă alta, apoi țeseți încă 4 sau cam așa ceva într-un mod perpendicular pentru a face 8 dreptunghiuri de aproximativ 8 inci pătrat. Fiecare tamale va fi umplut cu cantități uniforme de amestec de porumb, amestec de carne de vită și brânză. Lingurați o parte din amestecul de porumb (între 2 și 4 linguri) în centrul fiecărui caz tamale și întindeți-l pentru a face un strat. Apoi lingurați o cantitate uniformă de amestec de carne de vită măcinată în centrul amestecului de porumb pe fiecare tamale. Top amestec de carne de vită cu cantități uniforme de brânză pe fiecare tamale. În acest moment, începeți 1 sau 2 tigăi de apă clocotită, fiecare prevăzută cu un suport pentru aburire (veți avea nevoie de suficient spațiu de aburire peste Tigăi pentru a găzdui tamalele.) Îndoiți cojile de porumb, astfel încât umplutura de porumb să învelească umplutura de carne și brânza. Asigurați capetele carcaselor tamales legând închis cu bucăți de coajă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Coji De PorumbCoji De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Așezați tamalele pe rafturi și acoperite cu abur - timp de aproximativ 20 de minute până la o jumătate de oră, completând apa în tigaie(e) după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Lăsați să se odihnească scurt înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista