Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime

Tamale de porc Chipotle cu cremă de Cilantro-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tamale de porc Chipotle cu Creman Cilantro-Lime. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă $1.13 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotles, sare kosher, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Fiesta Chicken + Cilantro Lime Rice Fajita Bowl cu avocado Chipotle Crema, Quesadillas mic dejun cu Chimichuri coriandru și Chipotle Crema, și Cilantro-Lime Crema.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara crema, combinați primele 6 ingrediente; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru a pregăti umplutura, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 10 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și fierbeți timp de 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă chimenul și Chipotle chiles; saut timp de 1 minut. Se amestecă 1 cană de bulion și următoarele 3 ingrediente (prin cafea); aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți la 300 timp de 3 ore sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute. Carne de porc. Întoarceți carnea de porc la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru a pregăti masa, combinați 2 1/2 căni de stoc și ardei iute ancho într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când ardeii iute sunt fragede; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Îndepărtați tulpinile din ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
14
Combinați bulionul fierbinte, ardeii iute și porumbul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Combinați masa harina, 1 1/4 lingurițe de sare și praful de copt, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Tăiați în untură cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați amestecul ancho la amestecul masa; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați aluatul până când este neted și flexibil. (Dacă aluatul este sfărâmicios, adăugați apă, câte 1 lingură odată, până când este umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
18
Pentru a pregăti tamalele, scufundați cojile de porumb în apă; greutate cu o farfurie. Înmuiați 30 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
19
Lucrând cu câte o coajă la un moment dat (sau suprapuneți 2 coji mici), așezați aproximativ 3 linguri amestecul masa în centrul cojii, la aproximativ 1 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de porc pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat. Folosiți coji pentru a sigila masa în jurul umpluturii. Rupeți 3 sau 4 coji de porumb pe lungime în benzi; legați capetele tamalei cu benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
20
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, amestecul de masă și amestecul de porc. Acoperiți tamalele cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
21
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
22
Aburi Tamale la 450 timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
23
Scoateți și rewet top prosop, și se adaugă 1 cană de apă la tigaie. Întoarceți tamalele; acoperiți cu pânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
24
Coaceți timp de 20 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
25
Lăsați tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
26
Serviți tamalele cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)

Ingrediente

2ancho chilesancho chiles2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1kilogrameBoston butt (friptură de umăr de porc), tăiatăBoston butt (friptură de umăr de porc), tăiată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui fără sarestoc de pui fără sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmstoc de pui fără sarestoc de pui fără sare5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui fără sarestoc de pui fără sare6ardei iute chipotles, conservați în sos adobo, tocațiardei iute chipotles, conservați în sos adobo, tocați14creveți și cu veneCoji de porumb uscateCoji de porumb uscate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumbboabe de porumb1Oreos dublu umplutsemințe de chimen, prăjitesemințe de chimen, prăjite33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat9cuișoare de usturoi zdrobitecuișoare de usturoi zdrobite0Bucăți de caramele Heath Barcafea măcinatăcafea măcinată1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoiavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilinstant masa harinainstant masa harina12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1Oreos dublu umplutcoaja portocalie rasăcoaja portocalie rasă0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.smântână ușoarăsmântână ușoară1Oreos dublu umplutpudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluntură răcităuntură răcită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista