Talpă De Lămâie De Caise

Talpă De Lămâie De Caise
Talpa de lămâie de caise este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 292 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Talpă de lămâie la grătar cu găluște și sos de lămâie, Talpă de lămâie cu sos de lămâie-Caper, și Lămâie-hrean unic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți foaia de copt cu spray de gătit antiaderent. În plăcuța de plăcintă, combinați oul și apa. În punga de plastic, combinați firimituri, sare, boia și piper. Înmuiați fiecare file de pește în amestec de ouă; aruncați în pungă și agitați pentru a acoperi cu firimituri. Aranjați peștele într-un singur strat pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Coaceți la 425 grade F timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. (Nu întoarceți peștele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele sosului; se încălzește până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Serviți sosul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista