Taitei De Arahide De Susan

Taitei De Arahide De Susan
Taitei de arahide de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 244 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mange-tout, sos de ardei iute, ulei infuzat cu usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Taitei De Arahide De Susan, Taitei De Susan De Arahide, și Taitei de susan și arahide.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele de pansament într-un bol sau ulcior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți într-un castron raie-tout, muguri de fasole, ardei roșu feliat, scallions felii și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste pansament și se amestecă bine pentru a acoperi totul bine.
4
Presărați semințele de susan și coriandrul/cilantro și împachetați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista