Tagliatelle cu mazăre zdrobită, cârnați și brânză Ricotta

Tagliatelle cu mazăre zdrobită, cârnați și brânză Ricotta
Tagliatelle cu mazăre zdrobită, cârnați și brânză Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 696 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 101 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Rețete similare sunt Tagliatelle cu mazăre zdrobită, cârnați și brânză Ricotta-Giada, Mazăre zdrobită și brânză Ricotta, și Paste Cu Mazăre Zdrobită Și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute dacă sunt uscate sau conform instrucțiunilor pachetului dacă sunt proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți pastele rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Între timp, într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul de măsline și usturoiul la foc mediu-mare și adăugați cârnații. Folosiți o lingură de lemn pentru a rupe cârnații în bucăți de mușcătură. Când cârnații s-au rumenit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți și puneți deoparte.
6
Adăugați mazărea în tigaie și, folosind spatele lingurii de lemn, zdrobiți mazărea. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați brânza ricotta împreună cu pastele fierte și aruncați pentru a acoperi, adăugând apa de gătit a pastelor în adaosuri de 1/4 cană, dacă este necesar, pentru a face pastele umede. Întoarceți cârnații în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați busuiocul, brânza Pecorino Romano și sarea. Aruncați ușor pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista