Nevoie de un cursul principal pescatarian? Tacos Snapper cu cremă Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați untul, fileurile de snapper, coaja de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de var ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tacos Snapper cu cremă de Chipotle, Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu crema de Chipotle și Guacamole, și Tacos de pește cu cremă de Chipotle.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna, 1/8 linguriță de sare și chile; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Combinați 1/2 cană de ceapă și 1/2 cană de roșii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1 cană de ceapă, 1 cană de roșii, chimen, 1/2 linguriță de sare, scorțișoară și usturoi tocat; gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă cilantro. Aranjați peștele peste amestecul de ceapă în tigaie; acoperiți și gătiți 3 minute. Întoarceți peștele; acoperiți și gătiți 2 minute. Spargeți peștele în bucăți. Se amestecă coaja și sucul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
3 Linguri De Ulei Vegetal
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din căldură.
6
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Umpleți fiecare tortilla cu 1/2 cană amestec de pește și 1/4 cană amestec de ceapă rezervat; topiți fiecare porție cu 2 linguri de cremă chipotle. Îndoiți în jumătate sau rotiți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă în culoare, cu note de mango, floare de citrice și banane în nas. Pe cerul gurii un amestec de fructe tropicale se desfășoară în mandarină, mango, grapefruit, și arome de banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.