Tacos Moale Cu Friptură Simplă Cu Salsa De Porumb Dulce
Rețeta Tacos moale de friptură simplă cu Salsan de porumb dulce este gata în aproximativ 21 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 713 calorii, 38g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de benzi din New york, Unt, Ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură picantă și Tacos moale de porumb, Friptură de flanc la grătar Tacos moale cu Salsa de Avocado-Lime, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.