Tacos de ton cu ceapă

Tacos de ton cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 434 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, tortilla de porumb, castraveți curățați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tacos Tilapia Cu Ardei Și Ceapă, Tacos De Ton Ahi, și Tortilla cu ton și ceapă.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați pudra de chipotle și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați oregano și oțet și gătiți timp de 1 minut.
Transferați pe o farfurie.
Între timp, într-un castron, combinați mango, castraveți, serrano, suc de lămâie și coriandru și condimentați salsa cu sare.
Ungeți grătarul. Frecați tonul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Grătiți la foc mare până când este ușor carbonizat și roz în interior, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Grătiți tortilele până când sunt fierbinți și moi, aproximativ 10 secunde. Stivați tortilele și înfășurați-le în folie pentru a se încălzi.
Tăiați subțire tonul și transferați-l într-un platou.
Se servește cu ceapa, salsa și tortilla.
Fiecare să-și facă propriile tacos.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.