Tacos De Pește Rapid
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește rapid. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 2,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 415 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ardei jalapeno, coriandru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Încearcă Tacos De Pește Rapid, Tacos de pește rapid și ușor, și Tacos de pește rapid și sănătos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă smântâna și sucul de lămâie împreună într-un castron mare; condimentează cu sare și piper negru. Rezervați aproximativ jumătate din amestec într-un alt castron pentru servire. Tocați jumătate din ardeiul jalapeno; salvați cealaltă jumătate pentru mai târziu. Aruncați varza, ceapa verde și jumătatea tocată de jalapeno în amestecul de smântână rămas până când slaw este bine amestecat.
Încălziți uleiul de măsline și jumătatea rămasă de jalapeno într-o tigaie mare la foc mediu; rotiți uleiul pentru a acoperi uniform tigaia. Condimentează fileurile de tilapia cu sare și piper. Puneți fâșii de pește în tigaie în 2 loturi până când peștele se rumeneste și se descuamează ușor cu o furculiță, 5 până la 6 minute. Aruncați jumătate jalapeno.
Încălziți tortilele în cuptorul cu microunde la maxim până la cald, 20 până la 30 de secunde.
Serviți peștele în tortilla încălzită acoperită cu salată de varză, amestec de smântână rezervat și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir]()
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.