Tacos de ou cu semințe de dovleac și roșii-sosuri Habanero

Tacos de ou cu semințe de dovleac și roșii-sosuri Habanero este un fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, chili Haba 8-ero, ulei vegetal suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pui la grătar cu sos de semințe de dovleac, Tacos de pește cu salsa Habanero, și tacos cu fasole neagră mango habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați semințele într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începeți să colorați și să pop, aproximativ 6 minute.
Adăugați 2 3/4 cani bulion. Se amestecă până se omogenizează, răzuind ocazional părțile blenderului. Sos subțire la consistența maionezei subțiri, adăugând bulion cu 1/4 cești; se condimentează cu sare.
Combinați roșiile, 2 linguri ulei, 2 linguri apă, oregano și chili într-o cratiță medie grea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când roșiile se destramă, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Transferați amestecul de roșii în procesor și piure. Condimentează după gust cu sare. (Sosurile se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Se toarnă ulei vegetal suplimentar în tigaie medie la adâncimea de 1/4 inch.
Încălziți uleiul la foc mediu-mic. Se prăjește 1 tortilla în ulei doar până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Transferați pe foaia de copt. Bateți cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Repetați cu tortilele rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Reîncălziți sosul de semințe de dovleac; se ia de pe foc. Înmuiați 1 tortilla în sos; se transferă în farfurie. Lingură 2 linguri ou tocat în centru.
Rulați pentru a închide oul.
Așezați taco, cu cusătura în jos, într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Repetați scufundarea și umplerea tortilelor rămase. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți tacos până se încălzește, aproximativ 30 de minute. Rewarm sos de roșii-Haba aproferero și restul sosului de semințe de dovleac.
Transferați 2 tacos pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Lingura rămasă sos de semințe de dovleac, apoi sos de roșii peste tacos.
Se presară cu ouă rase și se servește.
* Cunoscut și sub numele de pepitas. Disponibil pe piețele din America Latină, magazinele de alimente naturale și multe supermarketuri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.