Tacos cu coaste scurte dulci și picante

Tacos cu coaste scurte dulci și picante
Reteta dulce și picant Tacos coaste scurte ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 7 ore și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1525 calorii, 53G de proteine, și 127g de grăsime per portie. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de crema mexicană, oțet de cidru de mere, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz lent Tacos cu coaste scurte dulci și picante cu guacamol de susan, Coaste scurte dulci și picante, și Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chilele ancho în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți și aruncați lichidul.
4
Transferați chilele înmuiate într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ceapa, usturoiul, zahărul brun, oțetul de cidru de mere, bulionul de vită, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se usucă coastele și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până la cald, dar nu fumați. Se rumenesc coastele în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Transferați coastele rumenite într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
9
Se toarnă sosul peste coaste (lichidul ar trebui să ajungă la jumătatea părții laterale a cărnii),
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
10
acoperiți și gătiți timp de 7 ore la înălțime până când sunt foarte fragede. Lăsați coastele să se răcească ușor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Scoateți coastele din sos. Aruncați oasele și tăiați carnea într-un castron mare. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se amestecă sosul în carne și se condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți carnea și sosul în tortilla caldă de porumb și serviți cu crema mexicană și cilantro proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista