Tabbouleh cu anghinare marinată și spanac pentru copii

Tabbouleh cu anghinare marinată și spanac pentru copii
Rețeta Tabbouleh cu anghinare marinată și spanac pentru copii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți anghinare, mentă, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Anghinare Marinate Pentru Copii, Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii, și Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de pe anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Așezați tulpinile și anghinarea într-un coș cu aburi setat peste 1 inch de apă clocotită. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când fundul de anghinare este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți frunzele de pe anghinare și tăiați orice piele exterioară fibroasă. Folosind o lingură, răzuiește bobinele păroase. Împărțiți fundul de anghinare. Curățați tulpinile de anghinare și tăiați-le în runde de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească. Se macină semințele de chimen într-o pulbere și se transferă într-un vas mare, puțin adânc. Se amestecă uleiul de măsline, oțetul și oregano și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Adăugați anghinarea și acoperiți bine cu marinada de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau se dă la frigider peste noapte.
7
Într-un castron mare rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste bulgur. Acoperiți și lăsați să stea până când apa este absorbită și bulgurul este fraged, aproximativ 40 de minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa verde, pătrunjelul, Roșia de prune și menta; se condimentează cu sare și piper. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prune RoșiiPrune Roșii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Într-un castron, aruncați roșiile cherry cu spanacul, feta și nucile de pin. Puneți 2 linguri de marinată din anghinare peste salată și aruncați bine; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Puneți tabouleh pe farfurii și înconjurați cu anghinare. Se acoperă cu salata de spanac și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista