Sweet Teriyaki Beef Skewers

Sweet Teriyaki beef Skewers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 184 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți frigarui de bambus, sos de soia, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Teriyaki Frigarui, Frigarui De Vita Teriyaki La Gratar, și Tiki-Stil De Carne De Vită Teriyaki Frigarui.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun, sosul de soia, sucul de ananas, apa, uleiul vegetal și usturoiul împreună într-un castron mare; aruncați felii de vită în amestec și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Marinați carnea de vită la frigider timp de 24 de ore.
Scoateți carnea de vită din marinată, agitând pentru a îndepărta excesul de lichid. Aruncați marinada.
Filetați felii de vită într-un zig-zag pe frigarui.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Gătiti frigarui pe grătarul preîncălzit până când carnea de vită este gătită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.