Susan Fragil
Sesame fragil este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 20 de porții cu 289 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Susan Fragil, Susan alb-negru fragil, și Negru Susan Bacon Fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uleiul Generos o tigaie de foi (de preferință una cu laturi) care măsoară cel puțin 11 pe 17 inci cu ulei vegetal. Într-o cratiță grea de dimensiuni medii, combinați apa, zahărul, smântâna de tartru și siropul de porumb și aduceți la fierbere la foc mediu. Folosind un termometru cu bomboane pentru a-l testa, fierbeți amestecul până ajunge la 340 până la 350 de grade. Culoarea trebuie să fie maro auriu profund.
Scoateți de pe foc și bateți untul, apoi amestecați semințele de susan și bicarbonatul de sodiu.
Turnați amestecul pe tigaia unsă și întindeți-l puțin cu spatele unei linguri de lemn, la aproximativ o grosime de 1/4 inci. Pentru mai subțire fragil, locul un silpat pe partea de sus și rola la grosimea dorită în timp ce este încă cald.
Lăsați să se întărească, neacoperit, într-un loc răcoros, 30 până la 45 de minute. (Pentru a spăla cratița, înmuiați-o peste noapte.) Folosind mâinile, purtând mănuși albe, dacă doriți, pentru a păstra amprentele digitale, rupeți fragilul în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș. Pentru a reîncălzi, puneți-l într-un cuptor de 350 de grade.;