Supa de kale cooperativă a Lisei
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de kale cooperativă a Lisei ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 128 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, varză, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Lisa ' s budinca plăcintă, Lisa e mai tare Lasagna, și Granola lui Lisa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti ceapa si varza in uleiul incins pana cand varza este moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul, morcovul și fasolea garbanzo și gătiți împreună timp de aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de pui în oală. Condimentează cu ardeiul roșu, sarea și piperul negru. Se fierbe la foc mic până când morcovul și fasolea garbanzo sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Pe măsură ce supa fierbe, sfărâmați cârnații într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste complet, rupand carnatul in bucati mici cu o lingura de lemn in timp ce se gateste. Amestecați cârnații fierți în supă chiar înainte de servire.