Supa de fasole picanta
Reteta Ciorba de fasole picanta poate fi facuta in aproximativ 4 ore si 45 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 633 de calorii , 52 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,73 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați praf de copt, ardei, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supă mexicană acidulată și sară , Burgeri asiatici cu somon cu sos de lămâie și ghimbir și Salată de porumb piper și picant .
Instrucțiuni
Într-un 5 qt. aragaz lent, combina primele 10 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-5 ore.
Pentru găluște, combinați făina, brânza, mălaiul, zahărul și praful de copt într-un castron mare. Într-un alt bol, combinați oul, laptele și uleiul; se adaugă la ingredientele uscate până când se umezește (aluatul va fi tare).
Puneți prin grămadă linguri pe supă. Acoperiți și gătiți la maxim 30 de minute (fără să ridicați capacul) sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată.