Supa de dovlecei, pere și ghimbir prăjită a Deborah Madison

Supa de dovlecei, pere și ghimbir prăjită a Deborah Madison
Supa de dovlecei prăjiți, pere și ghimbir a lui Deborah Madison ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână doar pere, ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tartinele de dovleac de vară ale lui Deborah Madison cu rozmarin și lămâie, Supa de morcovi Ivory a lui Deborah Madison cu un zar fin de morcovi portocalii, și Salata de linte a lui Deborah Madison pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați dovleceii în jumătate, răzuiți semințele, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Puneți bucățile într-un vas mare de copt sau tigaie cu perele și toate, cu excepția câtorva felii de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se unge cu ulei, se condimentează cu sare și se coace până se parfumează și se înmoaie, aproximativ 1 oră. Întoarceți piesele o dată sau de două ori, astfel încât să aibă șansa de a se carameliza pe mai multe suprafețe. Dacă dovleacul pare foarte uscat (unele soiuri sunt), adăugați 1 cană de apă în tigaie pentru a crea abur și acoperiți cu folie. Când dovlecelul este fraged, transferați totul de la tigaie pe o tăietură, adăugați 1 cană de apă în tigaie și răzuiți pentru a dizolva sucurile, rezervând lichidul. Răzuiește carnea dovlecelului departe de piei. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Pentru a face un stoc, aduceți 6 căni de apă la fierbere și adăugați semințele și, în cele din urmă,cojile de dovlecei, ghimbirul rămas și 1/2 linguriță de sare. Coborâți focul și fierbeți, acoperit, timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
StocStoc
ApăApă
SareSare
6
Între timp, topiți untul într-o oală de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa, dați-i un amestec și gătiți la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească puțin și este parfumat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați perele, ghimbirul și dovleceii, apoi apa rezervată deglazing. Se strecoară stocul în oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 25 de minute. Se răcește scurt, apoi se curăță până se omogenizează și se trece printr-o moară de alimente sau o strecurătoare pentru a asigura o textură mătăsoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Suc De FructeSuc De Fructe
PerePere
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se serveste ca este sau vârtej în CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
10
Din supe de legume din Deborah Madison ' s Kitchen de Deborah Madison Copyright (c) 2006 de Deborah Madison. Publicat de Broadway Books.Deborah Madison ' s Vegetarian Cooking for Everyone and the Savory Way, fiecare a câștigat premiul IACP Julia Child Cookbook of the Year. Gătitul Vegetarian pentru toată lumea a primit, de asemenea, un premiu James Beard, la fel ca local Flavors, cea mai recentă carte a ei. Ea este, de asemenea, autorul nominalizatului la premiul James Beard This Can ' t Be Tofu! și cartea de bucate Greens, care este acum un clasic. Locuiește în Galisteo, New Mexico.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VerziiVerzii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista