Supa de ciocolată a lui Johnny Iuzzini
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, măcinată grosier într-o mașină de tocat condimente, cremă devon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu sfeclă de ciocolată a lui Johnny Iuzzini, Cookie-urile cu ciocolată ucigașe ale lui Johnny Iuzzini + un cadou de carte de bucate, și Johnny Marzetti al IV-lea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata într-un vas de sticlă în cuptorul cu microunde în explozii de 30 de secunde, amestecând între fiecare explozie sau topiți într-un cazan dublu.
Rulați pufurile de cacao în ciocolată, acoperindu-le complet. Ridicați-le cu o furculiță, lăsând excesul de ciocolată să se scurgă și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament pentru a se fixa. A se păstra într-un loc răcoros.
Puneți 1 cană de lapte într-o cratiță mică cu boabele de ienupăr. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și lăsați ienupărul să se infuzeze timp de 25 de minute. Pregătiți ciocolata tocată într-un castron rezistent la căldură și, amintiți-vă, cu cât ați tocat ciocolata mai fină, cu atât mai bine.
Aduceți laptele înapoi la fierbere, apoi strecurați-l într-o cană de măsurare.
Adăugați o parte din restul de 3 căni de lapte, dacă este necesar, pentru a face 1 cană.
Se toarnă laptele fierbinte peste ciocolată, se lasă să stea o clipă, apoi se bate pentru a topi ciocolata și a face o emulsie.
Se toarnă restul de lapte rece și se spumează supa cu un blender de imersie.
Transferați într-un ulcior și dați-l la frigider până când sunteți gata de servit.
Bateți smântâna grea și crema Devon împreună într-un castron până se îngroașă.
Bateți laptele, apoi spumați cu un blender de imersie (adăugați lapte suplimentar dacă aveți nevoie).
Transferați într-un ulcior și dați-l la frigider până când sunteți gata de servit.
Subțiați supa de ciocolată cu puțin lapte rece dacă este prea groasă pentru a sorbi și spumați-o din nou cu un blender de imersie.
Împărțiți supa între șaisprezece pahare mici (pentru porții de degustare) sau între opt căni de cafea. Aruncați câteva pufuri de cacao, apoi lingurați pe un strat de spumă Devon. Se acoperă cu încă câteva pufuri de cacao.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Aceasta este prima sa carte.Roy Finamore, un veteran editorial de peste treizeci de ani, a lucrat cu mulți autori de cărți de bucate bestseller. Este autorul a trei cărți: un cartof, doi cartofi; gustos, care a câștigat un premiu James Beard Foundation; și pește fără îndoială.