Supa De Ceapa Rapida Gratin Corcrose
Supa de ceapa rapida Gratin ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia de reteta principala. Această rețetă servește 2 și costă 5,55 USD pe porție. O porție conține 1080 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de pâine, parmezan, supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Supa De Ceapa Rapida Gratin Corcrose, Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, și Supă De Ceapă Franceză Gratin Corcrose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți supa la foc mediu-mare până când este fierbinte, amestecând ocazional.
Între timp, într-un castron mic, combinați brânzeturile; se amestecă bine.
Setați controlul cuptorului la fiert. Pentru a servi, așezați 2 boluri rezistente la cuptor pe foaia de prăjituri pentru o manipulare mai ușoară. Supă de oală în boluri. Completați fiecare cu felie de pâine prăjită.
Presărați fiecare cu aproximativ 1/4 cană de amestec de brânză.
Se fierbe la 3 până la 5 inci de la căldură timp de 1 până la 3 minute sau până când brânza este cu bule.