Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Albulincorndigas a bunicii Salazar. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 235 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de piper, mentă, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Albondigas, Supă Albondigas, și Supă Albondigas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apă peste orez și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Scurgere.
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1/2 cană de ceapă în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Combinați orezul, ceapa gătită, pesmetul, 1/4 cană coriandru, chimen, 1/4 linguriță sare, oregano, carne de porc, Mușchi și albușuri, amestecând bine. Formați amestecul în chiftele de 29 (1 inch). Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Albușuri De Ou
Chiftele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Friptură De Porc
Chimen
Ceapă
Carne De Porc
Orez
Sare
7
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
8
Adăugați 10 chiftele și gătiți 6 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
9
Scoateți chiftelele din tigaie; se scurge bine pe prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie. Repetați procedura cu spray de gătit și chiftele rămase. Întoarceți tigaia la căldură. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
10
Adăugați restul de 1 1/2 cesti de ceapă, morcov și usturoi la tigaie; saut 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați roșii în tigaie, amestecând pentru a combina. Se amestecă bulionul; aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați chiftele și menta în tigaie. Reduceți căldura și fierbeți 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați dovlecelul, restul de 1/2 linguriță sare și piper în tigaie. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se ornează cu 1/4 cană de coriandru rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm