Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică

Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa vietnameză de tăiței de vită cu verdeață asiatică ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați apă, bulion de vită cu mai puțin sodiu, sos de soia cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Rețete similare includ Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho (supă vietnameză de vită și tăiței), și Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnameză).

Instrucțiuni

1
Congelați carnea de vită timp de 10 minute; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Puneți ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin anason stelat) într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați sos de soia, zahăr și sos de pește; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați bok choy și mazăre de zăpadă; fierbeți 4 minute sau până când mazărea este crocantă-fragedă și bok choy se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Bok ChoyBok Choy
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Aranjați 1/2 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri mari. Împărțiți carnea de vită crudă și feliile de chile în mod egal între boluri. Se toarnă aproximativ 1 2/3 căni de supă fierbinte peste fiecare porție (bulionul va găti carne de vită). Completați fiecare porție cu 1/4 cană de muguri de fasole, 1 lingură de busuioc și 1 lingură de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
9
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista