Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa vietnameză de tăiței de vită cu verdeață asiatică ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați apă, bulion de vită cu mai puțin sodiu, sos de soia cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Rețete similare includ Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho (supă vietnameză de vită și tăiței), și Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnameză).
Instrucțiuni
1
Congelați carnea de vită timp de 10 minute; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Puneți ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin anason stelat) într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați sos de soia, zahăr și sos de pește; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați bok choy și mazăre de zăpadă; fierbeți 4 minute sau până când mazărea este crocantă-fragedă și bok choy se ofilește.
Aranjați 1/2 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri mari. Împărțiți carnea de vită crudă și feliile de chile în mod egal între boluri. Se toarnă aproximativ 1 2/3 căni de supă fierbinte peste fiecare porție (bulionul va găti carne de vită). Completați fiecare porție cu 1/4 cană de muguri de fasole, 1 lingură de busuioc și 1 lingură de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.