Supă Vegetariană Din Africa De Vest
Reteta supa vegetariana din Africa de Vest este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Acest curs principal are 318 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, năut, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.
Instrucțiuni
Așezați arahidele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 2 minute), răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa; se sotează 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați unt de arahide, cartofi și următoarele 6 Ingrediente (cartofi prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.