Supă Vegetariană Din Africa De Vest

Supă Vegetariană Din Africa De Vest
Reteta supa vegetariana din Africa de Vest este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Acest curs principal are 318 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, năut, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.

Instrucțiuni

1
Așezați arahidele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 2 minute), răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci, Prajite, OptionalNuci, Prajite, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Sare1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Sare
3
Se adaugă ceapa; se sotează 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
4
Adăugați unt de arahide, cartofi și următoarele 6 Ingrediente (cartofi prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 6 Linguri De Topping Bătut Cu Conținut Redus De Grăsime, împărțit1 Cană Plus 6 Linguri De Topping Bătut Cu Conținut Redus De Grăsime, împărțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Friptură De șuncă Dezosată Complet Fiartă, Tăiată în 4 BucățiFriptură De șuncă Dezosată Complet Fiartă, Tăiată în 4 Bucăți
5
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui Fierte, MărunțiteBucăți De Pui Fierte, Mărunțite

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Radley & Finch Profs Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista