Supa tropicală de fasole neagră și ciorbă verde este o fără gluten și vegan supă. O porție conține 111 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili chipotle, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de mazăre verde și cu ochi negri, Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard, și Rețetă De Supă De Mazăre Cu Ochi Verzi Și Negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare sau o oală sub presiune; pulverizați ușor cu ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați fasolea scursă, 7 căni de apă (6 dacă gătiți sub presiune), cimbru, pulberi de chili, ienibahar și nucșoară. Aduceți la fierbere. Dacă gătiți sub presiune, blocați capacul și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Dacă gătiți într-o oală obișnuită, fierbeți până când fasolea este foarte fragedă, 1-2 ore în funcție de fasolea dvs. Dacă fasolea pare prea uscată, adăugați apă suplimentară. Odată ce fasolea este fragedă, faceți piure folosind un blender manual sau în loturi într-un blender obișnuit. Reveniți la oală și adăugați ingredientele rămase, cu excepția sucului de portocale, și adăugați sare și praf de chili după gust. Fierbeți până când morcovii și colardele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Collard Greens
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați suc de portocale chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
7
Se servește garnisit cu felii de portocală deasupra sau lateral.