Supă Triplă De Desert Portocaliu
Triple Orange Desert supa este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți mandarine, muscat, portocale valenciene și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Desert Triplu De Nucă De Cocos, Desert Triplu-Căpșuni, și Desert Triplu De Șerbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele din toate fructele, apoi tăiați pielea și miezul alb amar cu un cuțit.
Tăiați segmentele de citrice din membrană și puneți cu grijă segmentele într-un castron puțin adânc, având grijă să le păstrați întregi. Strângeți cojile și membranele rămase peste un alt bol pentru a scoate orice suc rămas.
Se amestecă ușor zahărul și sarea în suc, se toarnă peste fructe și se împarte în farfurii de supă. Acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 1 până la 2 ore.
Pentru a servi, turnați 1/4 cană Muscat peste fiecare porție.