Reteta supa de taitei de pui Thailandez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de baby bok choy, piper, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă Thailandeză De Tăiței De Pui, Supă Thailandeză De Tăiței De Pui, și Supă Thailandeză De Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă la fierbere și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați tăiței, acoperiți și lăsați să stea până când sunt fierte al dente, aproximativ 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Între timp, aduceți bulionul de pui la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați puiul, morcovii, lămâia, frunzele de tei kaffir, ardeii iute, usturoiul, galangalul și fierbeți până la fiert, aproximativ 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Elixirul G
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Galangal
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați ciupercile bok choy și shiitake și fierbeți până când bok choy se ofilește, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Bok Choy
7
Reduceți căldura și amestecați laptele de cocos, sosul de pește, sucul de lămâie și coaja și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Gustați și reglați condimentul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
9
Se ia de pe foc și se amestecă tăiței, coriandru și ceapa verde.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.