Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Taco cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 358 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Taco Cu Aragaz Lent, Supă Taco Cu Aragaz Lent, și Supă Taco Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită brună, ceapă și usturoi într-o tigaie mare la foc mediu; scurgere. Într-un aragaz lent, combinați amestecul de vită și ingredientele rămase, cu excepția garniturilor. Acoperiți și gătiți la setarea înaltă o oră.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.