Supa prăjită de fenicul, roșii și năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, bulb de fenicul, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc, pentru supă de năut, fenicul și Broccoli Rabe, și Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați fenicul și ceapa într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Fenicul
Jeleu
Ceapă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 425 timp de 25 de minute, amestecând după 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Adăugați năut în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Legume
5
Coaceți încă 20 de minute sau până când feniculul este fraged și nautul începe să se rumenească, amestecând după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți timp de 1 minut, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați amestecul de legume, bulionul și următoarele 3 ingrediente (prin sare) la tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti timp de 3 minute sau pana se incalzeste bine.