Supă prăjită de dovleac cu orez sălbatic și mere

Supă prăjită de dovleac cu orez sălbatic și mere
Supa de dovleac prăjită cu orez sălbatic și mere este o fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de dovlecei prăjiți și orez sălbatic, Suc De Fructe Rustice Și Supă De Orez Sălbatic, și Supă de pui Crockpot, orez sălbatic și dovlecei de nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați migdalele pe o foaie de copt; prăjiți până se parfumează, agitând tigaia o dată sau de două ori, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se transferă pe o tăietură și se toacă aproximativ.Ridicați căldura în cuptor la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele și corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Odată ce cuptorul s-a preîncălzit, așezați dovlecelul pe raftul central și prăjiți până când este moale și parfumat aproximativ 30-40 de minute, în funcție de dimensiunea dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproape complet înainte de a continua.Scoateți carnea din dovlecei așezând-o într-un castron și puneți-o deoparte. Aruncați piei.Folosind o oală mare de supă, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu, adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați dovleceii rezervați, napii, păstârnacul, 2 lingurițe de sare și puțin piper; gatiti amestecand pana cand legumele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
NapNap
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați aproximativ 3 căni de bulion de legume în oală împreună cu cimbru; aduceți-l la fierbere, cu cât focul este mai mic la foc mic. Gatiti amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 30 de minute.Umpleți o tigaie mică cu apă, adăugați o linguriță de sare și orezul. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura. Fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se scurge și se lasă deoparte.
10
Scoateți supa de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin. Folosind un blender de imersie, procesați supa până când este netedă și cremoasă, reglați textura cu stocul rămas, după cum este necesar. Întoarceți supa la foc mediu și lăsați-o să se încălzească din nou.Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie sote .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați mărul și gătiți fără a deranja până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
12
Adăugați feliile de scallion, restul de linguriță de sare și un vârf de cayenne. Gatiti un minut suplimentar amestecand usor amestecul impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Adăugați orezul fiert în oală și amestecați-l bine și este încălzit.Puneți supa în boluri individuale de supă și garnisiți cu mere, scallions și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista