Supă Italiană De Pui-Linte Cu Aragaz Lent

Supă Italiană De Pui-Linte Cu Aragaz Lent
Supa italiană de pui-linte cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 308 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de conserve de roșii, piper, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Supă Italiană De Pui-Linte Cu Aragaz Lent, Weight Watchers supă italiană de vită și linte cu aragaz lent, și Supă De Pui Italiană Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din pui. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați ceapa, dovleceii, morcovii, lintea, bulionul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
4
Scoateți puiul din aragazul lent. Folosiți 2 furculițe pentru a trage puiul în bucăți. Întoarceți puiul la aragazul lent. Se amestecă ciupercile și roșiile. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 15 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Se servește cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista