Supă de vită și orz
Supa de vită și orz este un fel principal fără lactate . O porție conține 136 de calorii , 15 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 9 persoane și costă 89 de cenți per porție. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una aș spune că a fost pe gustul ei. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de friptură de vită, ulei de canalon, mazăre și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 52% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt supa de vită și orz la slow cooker , supa de orz cu ciuperci și salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză, rumeniți carnea de vită în ulei; scurgeți. Adăugați supa, apa, orzul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră.
Adăugați morcovii, țelina, ceapa și pătrunjelul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fierte. Adăugați mazărea și încălziți.