Supă de vinete și ardei usturoi cu mentă

Supă de vinete și ardei usturoi cu mentă
Supa de vinete și piper cu mentă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă $2.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 366 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, Supă de vinete și ardei gras la grătar, și Curry ardei roșu prăjit și supă de vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați ușor o foaie mare de copt cu margini cu ulei de măsline. Aranjați vinetele pe foaia de copt, tăiați-le cu fața în jos și coaceți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați jumătățile de vinete pe lungime în treimi. Aruncați pielea de vinete și porțiile foarte murdare, apoi tăiați vinetele în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Preîncălziți broilerul. Ungeți ușor ardeii roșii cu ulei de măsline și puneți-i pe o foaie de copt grea. Fierbeți ardeii roșii la 6 centimetri de foc, întorcând ardeii ocazional, până când sunt ușor carbonizați peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la abur timp de 10 minute. Curățați, miez și semințe ardeii, apoi tăiați-i în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o cratiță mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă ușor vinetele și ardeii și se condimentează cu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Între timp, într-un mortar, bateți usturoiul cu 1/2 linguriță de sare până se omogenizează. Se amestecă maioneza, sucul de lămâie și un vârf de cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
10
Se amestecă cele 2 linguri de mentă în supă și se toarnă în boluri puțin adânci. Se acoperă cu o păpușă de aioli și o stropire de mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista