Supă De Toamnă

Supă De Toamnă
Toamna Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 495 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, piper, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Recolta De Toamnă Chowder, Toamna, și Ceai De Toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; scoateți pe prosoape de hârtie.
2
Scurgeți, rezervând 1 linguriță de picături. În picături, sotează ceapa până se înmoaie.
3
Adăugați cartoful, morcovul, apa și bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt aproape fragede.
4
Se amestecă laptele, porumbul și piperul. Gatiti 5 minute mai mult.
5
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în supă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
6
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
7
Se presară cu slănină.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista