Supă De Spanac Zesty
Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de spanac Zesty ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă, cartof Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Zesty Spanac Dip, Salată De Spanac Zesty, și Salată De Ciuperci Cu Spanac Zesty.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când cartoful este foarte fraged, amestecând ocazional.
Adăugați spanacul; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Puneți jumătate de supă și 1/4 cană smântână într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu supa rămasă și 1/4 cană smântână.
Turnați supa uniform în 4 boluri. Topiți fiecare cu o păpușă de smântână suplimentară, dacă doriți, și 1/4 linguriță de coajă de lămâie.