Supa de roșii și piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 213 calorii. Un amestec de iaurt de vanilie, șalotă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Supă de piersici de roșii răcită cu Pistou de busuioc de fistic, supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant, și Plăcintă Cu Piersici Și Roșii.
Instrucțiuni
1
În saucepot, la foc mediu-mare, se adaugă uleiul de struguri, țelina și șalotele și se sotează până când șalotele sunt translucide. Reduceți focul la mediu, apoi adăugați sucul de mere și sucul de roșii. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Frișcă Suplimentară Groasă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați roșiile și gătiți timp de 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Scoateți oala din aragaz și adăugați piersicile. Pureați amestecul cu un blender de imersie sau răciți timp de 5 minute și adăugați-l într-un robot de bucătărie. Puneți oala în aragaz la foc mic, apoi adăugați sarea, iaurtul și mierea și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Porționați supa în boluri și garnisiți cu busuioc și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Opțiuni de servire: smântâna sau creme fraiche fac o garnitură excelentă pentru această supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe