Dacă doriți să adăugați mai multe Asiatice rețete în cutia de rețete, supa de pui Thailandeză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 635 calorii, 73G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ghimbir de mărimea degetului mare, beansprouts, pak choi și mentă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă Tom Kha (Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos), Supă Tom Kha (Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos), și Supă De Pui Thailandeză.
Instrucțiuni
1
Pentru a face bulionul, așezați carcasa de pui și aripile într-o tigaie mare. Se acoperă cu apă rece, apoi se adaugă restul ingredientelor și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se strecoară bulionul de pui într-o tigaie curată. Alegeți cu grijă orice bucăți de pui și reveniți la bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți bulionul înapoi pe foc și aduceți-l înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Adăugați tăiței și gătiți timp de 3 minute până se înmoaie, apoi amestecați în varza de fasole, pak choi, ardei iute roșu, sos de soia, miere și suc de lămâie, adăugând și jumătățile de tei stoarse în oală. Poate fi înghețat în acest moment. Gatiti inca 2 minute. Puneți supa în boluri, împrăștiați peste ceapa de primăvară și frunzele de mentă și serviți cu pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
3 Picături De Sos De Soia
Pană De Var
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Avocado Hass Ușor Piure
Ardei Iute Roșu
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Bok Choy
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.