Supa de "pui" de inspirație Javaneză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 168 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, bucle de soia, sambal oelek și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Javanez, Supă De Pui De Inspirație Asiatică, și Supă de pui de inspirație asiatică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați usturoiul, șalota, ghimbirul, turmericul, galangalul, coriandrul și piperul într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Galangal
Turmeric
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți o oală de supă antiaderentă la foc mediu (pulverizați cu ulei de gătit dacă nu este antiaderent).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se adaugă pasta și se amestecă până se prăjește parfumat, aproximativ un minut.
4
Adăugați apa sau bulionul, împreună cu buclele de soia și cuburile de bulion, dacă utilizați. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe timp de cel puțin 15 minute. Întoarceți căldura la foarte scăzut și păstrați-vă cald în timp ce pregătiți mugurii de fasole și tăiței. În timp ce supa se gătește, aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3 Picături De Sos De Soia
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați mugurii de fasole și gătiți timp de un minut după ce apa revine la fierbere. Ridicați-le cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte. Puneți apa la fiert și adăugați tăiței de orez. Gatiti conform instructiunilor pachetului (aproximativ 3-5 minute pentru vermicelli de orez).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De Orez
3 Picături De Sos De Soia
Fidea De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și se clătește cu apă rece. Chiar înainte de servire, adăugați coaja de tei în supă și adăugați sare după gust. Pentru a servi, așezați niște tăiței de orez și muguri de fasole într-un castron și turnați bulionul și buclele de soia peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Fidea De Orez
Coaja De Tei
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se presară cu ceapă verde și se servește cu pene de lime, sos dulce de soia sau tamari și sos fierbinte de chili.