Supă de porumb răcită cu vârtej Adobo
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de porumb răcită cu vârtej Adobo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 226 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă de roșii răcită cu vârtej de coriandru-iaurt, Supă De Porumb Răcită, și Supă răcită de porumb și creveți.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați sâmburi de porumb, bulion și 1 lingură suc de lămâie; aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când porumbul este doar fraged, aproximativ 3 minute. Lucrând în loturi, supa de piure în blender până aproape netedă. Se amestecă restul de 1 lingură de suc de lămâie și 1 cană de apă (sau mai mult, după cum este necesar, pentru a subția supa până la consistența dorită). Condimentează supa de porumb după gust cu sare și piper.
Transferați supa într-un castron mare; acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 2 ore sau peste noapte.
Între timp, bateți restul de 2 linguri de ulei de măsline și sos adobo într-un castron mic pentru a amesteca. Împărțiți supa de porumb răcită în 4 boluri.
Stropiți supa cu ulei de adobo, apoi garnisiți cu coriandru și serviți.