Chowder de porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte Degresat De Casa ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Șuncă și pudră de porumb, Supă De Porumb, și Supă De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ardei roșu dulce, ceapă și țelină; sotati 1 minut sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
țelină
Ceapă
3
Adăugați cartofi, sare și bulion de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cartofi
Sare
4
Așezați făina de porumb în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați 1 minut sau până la pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați lapte și 1/2 cană de porumb în făină de porumb; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Porumb
Lapte
6
Adăugați amestecul de porumb prelucrat și restul de 1/2 cană de porumb în amestecul de cartofi. Gatiti la foc mic pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Porumb
7
Pentru a servi, supa polonic în boluri individuale, și partea de sus fiecare portie cu 2 linguri de brânză.