Supă de pere, fistic și păstârnac

Supă de pere, fistic și păstârnac
Supa de pere, fistic și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere anjou, căței de usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Păstârnac-Pere, Păstârnac prăjit și supă de pere, și Supă Prăjită De Mere, Pere Și Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați untul într-o cratiță de dimensiuni medii setată la foc mediu. Când untul se topește, adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, dar nu se rumeneste, trei pana la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați păstârnacul, perele, 1/2 cană de fistic și vinul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vinul s-a evaporat aproape, aproximativ opt minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați bulionul, laptele și chile roșu. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când păstârnacul este foarte moale, de la 45 de minute la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Pureați supa fie amestecând cu atenție loturi din ea într-un blender, fie folosind un blender cu imersie. Gustă supa și condimentează după gust cu sare și piper. Fisticul va aduce multă sare în supă, așa că aveți grijă. Împărțiți supa între patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ornează cu fisticul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista