Supa de pește Creolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 132 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, sare de țelină, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri De Pește Creole, Tocană De Pește Creolă Sassy, și Pescado A La Criolla (pește cu sos creol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic de supă, combinați primele opt ingrediente; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
2
Adăugați legume; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Adăugați pește; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță. Aruncați frunzele de dafin.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.