Supă de paste și conopidă Federica
Pastan și supă de conopidă Federica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $3.2 pe portie. O porție conține 1506 calorii, 56G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de conopidă, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Ww 2 Pt. Supă de Pastan și conopidă, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți stocul la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mare și adăugați sare de mare și piper după gust.
Se amestecă conopida și se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pastele și se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până la al dente, 10 până la 15 minute (pastele durează mai mult timp pentru a fi gătite în stoc decât în apă).
Se amestecă sarea de mare după gust și se servește supa stropită cu ulei de măsline și presărată cu brânză.