Supă de ouă, lămâie și orez (Avgolemono Soupa)
Supa de ou, lămâie și orez (Avgolemono Soupa) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez, ouă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Soupan Avgolemono (Supă Greacă De Ou-Lămâie), Supă Grecească De Ou-Lămâie (Avgolemono Soupa), și Soupan Avgolemono pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mare, aduceți bulionul și orezul la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged pentru a mușca, 15 până la 20 de minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Într-un castron, bateți ouăle, sucul de lămâie și 1/4 cană de apă pentru a se amesteca. Bateți treptat aproximativ o cană din amestecul de bulion fierbinte. Apoi amestecați treptat amestecul de ouă în bulion și amestec de orez. Se amestecă la foc mic doar până la fierbinte, 1 până la 3 minute; nu fierbeți sau supa se poate coagula. Ladă în boluri.