Supă De Ouă De Lămâie

Supă De Ouă De Lămâie
Supa de picături de ouă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $ 1.95 pe portie. O porție conține 178 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, ouă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Double Lemon Drop Cocktail cu Ole Smoky Lemon Drop Moonshine, Lemon Kropla (Picătură De Lămâie), și Cookie-Uri Cu Picătură De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu. Într-un bol mediu, bateți ouăle, sucul de lămâie și ardeiul de lămâie până se amestecă bine, apoi bateți încet în 1 cană de bulion fierbinte. Căldură mai mică; adăugați amestecul de ouă, amestecând constant. Gatiti la foc mic, amestecand pana se incalzeste. (Nu fierbe! Ouăle se vor coagula.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie. Puneți în boluri de servire și presărați fiecare porție cu puțin parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriichinezasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista