Supă De Orez Sălbatic Sherried
Supa de orez sălbatic Sherried este o fără gluten supă. O porție conține 252 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi roșii, sare și piper, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecați frecvent slănina până când este crocantă, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați picăturile din tigaie sau salvați pentru alte utilizări.
Între timp, frecați și curățați cartofii.
Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
În aceeași tigaie, combinați cartofii, orezul, ceapa, 4 căni de bulion și cimbru. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged pentru a mușca, 1 până la 1 1/4 ore.
Adăugați restul de 2 căni de bulion, sherry și frișcă. Aduceți la fierbere la foc mare, zdrobind orice bucăți de cartofi pe partea laterală a tigaiei cu o lingură. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Supă de oală în boluri. Se acoperă în mod egal cu slănină gătită.
Se adaugă sare și piper după gust.