Supă de morcov-ghimbir cu unt de Chile și arahide prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi-ghimbir cu unt de Chile și arahide prăjite. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, cartof cu piele albă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Arahide Chile prăjite picante și Pepitas, Supă de ghimbir cu morcovi prăjiți, și Supă De Morcovi Cu Ghimbir Prăjit.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele încastron mic. Acoperiți și răciți. Aduceți în camerătemperatura înainte de utilizare.
Se topește 2 linguri de unt în mareoală la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi, ceapă, cartofi și ghimbir; presărați cu sare și saut până când legumele sunt ușor înmuiate, dar nu se rumenesc, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Adăugați 5 căni de bulion; se aduce la fierbere.Reduceți căldura și fierbeți până la legumesunt moi, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor, apoipiure în loturi în blender până la neted.Întoarceți supa în aceeași oală; dacă doriți, adăugați mai multbulion cu 1/4 cană în supa subțire. Adu-l pe tosimmer. Condimentează cu sare și piper negru.
Supă de oală în boluri. Se acoperă cu miclingură de unt de chile; se presară cu nuci.