Supă de mazăre din Wisconsin

Supă de mazăre din Wisconsin
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, supa de mazăre din Wisconsin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 185 de calorii, 14 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ceapă, mazăre, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Supa de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, supa de mazăre și supa de mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Intr-un cuptor olandez adaugam mazarea, apa si osul de sunca; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 2 ore, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Lăsați deoparte osul de șuncă până când se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
4
Scoateți carnea din os; aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Tăiați șunca în bucăți mici. Reveniți la supă și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista