Supă de legume rădăcinoase cu linte și Gruyulincrukre
Supa de legume rădăcinoase cu linte și Gruyincrucroyre ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 212 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de bulion de pui, dovlecei de nucă, rădăcină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Legume Rădăcinoase Cu Gruyulucroyre, Tocană cremoasă de legume rădăcinoase cu crostini Gruyincroyre, și Tagine de legume rădăcinoase cu linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 1 inch de apă și adăugați un vârf mare de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Într-o cratiță mare, gătiți pancetta la foc moderat, amestecând, până când cea mai mare parte a grăsimii a fost redată, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, cartoful, rădăcina de țelină, dovlecelul, rutabaga și frunza de dafin și gătiți la foc moderat timp de 2 minute, amestecând pentru a acoperi cu grăsime. Condimentează cu sare și piper și gătește până când legumele se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Telina
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă lintea, pătrunjelul și cimbru și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă supa în boluri, se acoperă cu așchii Gruyre și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat