Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume rădăcină de iarnă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 389 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. 183 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită, Verdeață și supă de iarnă cu legume rădăcinoase, și Rădăcină De Legume De Iarnă Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați păstârnacul, morcovii, rădăcina de țelină, napii, cartoful dulce și dovlecelul de butternut într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Telina
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare kosher și 1/2 linguriță de piper. Aruncați legumele pentru a distribui uniform condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt ușor străpunse cu o furculiță, 30 până la 45 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, topiți untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă țelina și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Se toarnă bulionul de legume și se aduce la foc mic, neacoperit. Amestecați legumele prăjite și continuați să fierbeți timp de 10 minute. Pureați supa folosind un blender de imersie. Se amestecă jumătate și jumătate și se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Dacă supa devine prea groasă, adăugați mai mult bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Jumătate și Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional