Supă de legume cu tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Supa cu tăiței de legume. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 226 de calorii , 12 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de legume din amestec din California, legume din amestec din California, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50% , care este solid. Supa asiatică cu tăiței de pui , supa asiatică cu tăiței și supa cu tăiței Ramen cu pui și miso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți laptele la fiert. Se amestecă legumele și se pune la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 6 minute. Amestecați amestecul de brânză și supă. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când tăițeii sunt fragezi și brânza se topește, amestecând din când în când.